NEMO BYAGER

NEMO BYAGER f. 22/6 - 2015

NEMO BYAGER er efter St.Pr.St. SCARLETT. Hans far er den tyske pony hingst FS NUMERO UNO, som indeholder alt, hvad vi kan ønske os. En elegant sportshingst med særdeles god bevægelse, en fremragende arbejdsindstilling og fantastisk interiør.  FS NUMERO UNO var Fløjhingst ved Kåringen i 2011, vinder i NRW-meeting 2012 og 2013, Vinder af Bundeschampionatet 2013 med gennemsnit på 9,5, Kreismeister for Seniorer 2015, Bundessieger Berlin 2015 og Bundesprämiehingst.  FS Numero Uno havde i sin første årgang Sigegerhingsten i Rheinland 2015 og flere kårede sønner. Hans far NOIR DE LUXE  er Bundeschampion 2007 og 2008. Hans Mor St. Pr. St. FS DANCING DIAMOND er Bundessigerstute. 

NEMO BYAGER's mor St.Pr.St. SCARLETT, er ud af en særdeles præstationsstærk hoppestamme. Hendes mor, mormor og oldemor er også Staatsprämierede. SCARLETT har 2 afkom i Tyskland: En kåret hingst,- der har været Bundeschampionats finalist 2 gange - samt en St.Pr. hoppe. 

NEMO's bror BALOO BYAGER f. 2009 (e. Hilkens Black Delight) var Præmiehingst i Sport Pony Forbundet Weser Ems, Vechta, Tyskland 2012 og er nu lovende dressurpony i Tyskland. 

Vi har overordentlig store forventninger til NEMO BYAGER. Han har et vidunderligt sind, er smuk og charmerende - og så har han et bevægelsesforløb, som er helt i særklasse. 

 

 

HIMALAYA BYAGER

HIMALAYA BYAGER f. 12/06 - 2015

HIMALAYA er andet føl efter HAVANNA BYAGER. Far er FÜRSTEN LOOK, der i en alder af bare 5 år alledere har mange topresultater,  så som, Fløjhingst, materialprøvevinder, vinder af Hannoveraner hingstechampionatet, Bundeschampionatet samt Hauptprämiesieger. 

HIMALAYA BYAGER er sin fars udtrykte billede og repræsenterer alt, hvad man kan ønske sig af en kommende dressur stjerne.  Hun er ualmindelig smuk og udtryksfuld, højtstillet og ædel og med en særdeles god bevægelse. Tillige har hun et fantastisk dejligt sind. En præstationsstærk afstamning, med dressurheste i topklasse. 

HIMALAYA BYAGER blev solgt til Grand Prix, rytter, da hun var 4 måneder gammel.