2/2 - 2021

Vores 4-årige opdræt IKON / ICONIC e. ASGARDS IBIZA - u. HAVANNA BYAGER (Hotline x Alabaster x Pik Bube I) har, som den eneste dansk opdrættede hingst i holdet, repræsenteret de danske farver ved Sportshingste afprøvningen for 4-års dressur hingste i Münster, Tyskland d. 1. og 2. Februar 2021. Han gjorde det med bravour - og blev placeret som nr. 4 ud af 12 hingste - med et slutresultat på 8,16 point. Vi er meget glade og stolte over resultater! 🤩 Stort tillykke til hans ejer Laura Brandt, USA og til Team Helen Langehanenberg, der fremstiller ham. Også tillykke til Team Anna og Benjamin Mitter, der har lagt et fremragende grundarbejde i IKON indtil årsskiftet. (Beklager kvalitet af foto. Det er taget fra TV skærm, da vi jo desværre ikke selv kunne være i Münster. Foto er fra fremmedryttertesten.)

 

 

31/1 - 2021

Vi er meget spændte på fremtiden med ham her. SAMBUCA BYAGER f. 1. Maj 2019 e. SPRINGBANK II og Vb. Pr. PINA COLADA BYAGER (Sarkozy x Michelangelo x Davignon). Han har en fantastik dejlig personlighed, og udvikler sig rigtig godt for tiden. Vi glæder os til at det bliver forår, og "vinterfrakken" kommer af. 

11/1 - 2021

Stort tillykke til Lisa Munch Holst, der ultimo 2020 har købt vores charmetrold DUBLIN BYAGER født 1. April 2019. Han er efter D'AVIE, som vandt VM for ungheste som både 6 og 7 års. Mor er vores Vb. Pr. PAELLA BYAGER (Franklin x Michelangelo x Davignon I). DUBLIN er PAELLA'S første føl. Vi er meget glade for, at det blev Lisa, som blev hans nye ejer. Hun er en dygtig rytter - og har i øvrigt være forelsket i DUBLIN'S mor PAELLA BYAGER, fra hun så hende første gang som føl i 2014. Vi glæder os til at se hvad fremtiden bringer 🤩

10/1 - 2021

8/1 - 2021

Den tyske OL-dressurrytter Helen Langehanenberg, har ved årsskiftet overtaget tøjlerne - og den fortsatte uddannelse - af den 4 årige hingst IKON (ex. IBIZKUS BYAGER e. Asgards Ibiza - u. Havanna Byager). IKON blev i foråret 2020 kåret i det tyske Oldenburger Verband og har efterfølgende været uddannet på fremragende vis, af Anna Mitter, Ausbildungsstall Mitter. De har startet et par ungheste klasser, med flotte resultater - og hans sportslige talent som dressurhest er åbenlyst. Det kunne Helen Langehanenberg også se - og mærke - da hun prøvede ham Vi er på en gang både stolte og ydmyge over, at en af verdens dygtigste ryttere kommer i sadlen på en BYAGER hest. Vi glæder os meget til at se, hvad fremtiden. IKON ejes af Laura Brandt, USA.