Vb.Pr.St. PINA COLADA BYAGER

Vb. Pr. St. PINA COLADA BYAGER er født 30.6.2012. Hun måler 170 cm. i stang. Hun er en højtstillet, storrammet hoppe, der især gør sig bemærket under rytter, hvor hun er særdeles ridelig og funktionel - og viser stor kapacitet. Hun har 3 særdeles gode gangarter, hvor især hendes skridt og galop er i særklasse. Hun blev fremstillet til kåring i juni 2015, hvor hun aflagde en særdeles god ride prøve og blev tildelt Verbands Prämie i Verband der Züchter des Oldenburger Pferdes.

PINA COLADA BYAGER mor PINJE BYAGER er Hovedstambogshoppe i Verband der Züchter des Oldenburger Pferdes. og mangler kun et enkelt point i at blive Elitehoppe. PINJE BYAGER pådrog sig en sene skade som 3 års og stillede derfor ikke til ride prøve, men hun har bevist sit værd og har avlet en række særdeles gode heste. I 2011 blev PINA COLADA’s helbror SLIBOWITZ BYAGER f. 2009 kåret i Verband der Züchter des Oldenburger Pferdes, hvor han blev Præmiehingst og tildelt opdrættermedalje i Sølv. Han er nu i Holland som dressurhest. En datter, PRIMAVERA BYAGER f. 2013 (e. Franziskus) er solgt til dansk Grand Prix rytter og hjemme har vi en særdeles lovende hoppe PAELLA BYAGER f. 2014 (e. Franklin) som vi har store forventninger til.

PINA COLADA’s mormor PAPRIKA, købte vi som 2-års hos Ingo Pape, Hemmor, Tyskland. Hun blev fremstillet som 3 års til sadelkåring i DV, hvor hun blev kåret i RDH, blev fløjhoppe og aflagde en særdeles god ride prøve, med bl.a. 9 i trav, kapacit og ridelighed. PAPRIKA blev som 4-års fremstillet til kåring i Verband der Züchter des Oldenburger Pferdes, hvor hun blev kåret i Hovedstambogen. PAPRIKA nåede desvæære kun at få 4 føl. Det ene er r St. Pr. St. PARMA BYAGER f. 2003 (e. BH Soprano) der blev udtaget til Eliteskuet i Rastede, Tyskland i 2007 og efterfølgende blev solgt på Eliteauktionen i Vechta. PARMA BYAGER er nu en særdeles skattet avlshoppe i Belgien, hvor hendes datter J2L PRIMA DONNA viser fremragende resultater i 4-års klasser.

PINA COLADA’s morfar er Trakehner hingsten MICHELANGELO, der i mange år var førende i Trakehner forbundets index-tal og er far til mange topheste i avls og sport. Herhjemme kendes MICHELANGELO bedst som far til avlsmatadoren MICHELLINO, som er far til adskillige top dressurheste - bl.a. EM, VM og OL hesten MISTRAL HØJRIS.

Far til PINA COLADA BYAGER er SARKOZY, der vandt Hannoveraner Rideheste Championatet i 2009 og samme år var Vice-Bundeschampion, hvor han fik 9,0 i alle 3 grundgangarter og 9,5 for bygning.  SARKOZY blev nr. 5 til  VM for ungheste. Han har aflagt en fremragende 30-dages test med 9,01 i dressurbetonet slutresultat.  I 2009 var et føl efter Sarkozy Reserve-sieger ved det Tyske Følchampionat.

PINA COLADA BYAGER’s hoppestamme repræsenterer en af Tysklands allerstærkeste hoppestammer, med såvel ride- som avlsresultater på topplan i årtier. I 2011 var der 12 kårede hingste, 7 S-dressurheste og 5 S-springeheste på listen - og flere er kommet til.  

AFKOM:

2019: SAMBUCA BYAGER - hingsteføl e. Springbank II

STAMTAVLE:

F: Sarkozy

FF: Sandro Hit

FFF: Sandro Song

FFM: Loretta

FM: Weltfee

FMF: Weltmeyer

FMM: Bonna

M: Pinje Byager

MF: Michelangelo

MF: Pasteur XX

MFM: Maiami

MM: Paprika

MMF: Davignon

MMM: Philipa