KAIGO BYAGER

KAIGO BYAGER er født d. 4.6.2019 og er efter hingsten Knock Out. Mor til KAIGO BYAGER er HAVANNA BYAGER (Hotline x Alabaster). 

KAIGO BYAGER ser super lovende ud, og tegner godt for fremtiden. Han er elegant, højtstillet og dejlig smidig og elastisk, når han bevæger sig. Tillige har han et skønt temperament, mild og nem. Ham er vi rigtig glade for. 

SAMBUCA BYAGER

SAMBUCA BYAGER er født d. 1.5.2019 og er efter vores hoppe Vb. Pr. PINA COLADA BYAGER (Sarkozy x Michelangelo x Davingnon). Far til SAMBUCA BYAGER er Springbank II. 

Som vores smed siger "Ham her, han er en rigtig god dreng". SAMBUCA har et helt uovertruffent godt sind, er en rigtig livsnyder, der elsker at hygge og blive nusset. Han bliver fodret med fløde af sin mor, og bærer også præg heraf (vokser meget) men inden under hvalpefedtet gemmer sig en herre, med masser af gummi i bevægelsen. 

DUBLIN BYAGER

DUBLIN BYAGER

DUBLIN BYAGER er født d. 1.4.2019 og er første afkom efter vores hoppe Vb. Pr. PAELLA BYAGER (Franklin x Michelangelo x Davignon I). Far til DUBLIN BYAGER er verdensmester for 6 års dressurheste 2018 D'AVIE. 

DUBLIN BYAGER er en rigtig charmetrold. Sjældent har vi haft et føl, med så meget mod på livet. Alt skal undersøges - og trods sin unge alder, er han allerede meget glad for damerne og noget mere på egen hånd, end vi er vant til 😀