26/6 - 2018

Vi er meget glade for ham her - IBIZIO BYAGER 

17/6 - 2018


IBIZIO BYAGER blev navnet til den unge mand. Tak til jer alle, for mange gode forslag😀

16/6 - 2018

WFFS (Warmblood Fragile Foal Syndrome), har de seneste måneder været genstand for stor debat og bekymring hos avlere i hele verden. Og ikke uden grund. 

Vi har derfor også, på baggrund af den seneste viden omkring WFFS, valgt, at få testet vores 4 avlshopper.

De er alle 4 testet NEGATIVE - de er altså IKKE bærere af genet - hvilket vi naturligvis er glade for.

Vi kan kun opfordre alle avlere til, at få testet deres avlshopper, så man ved, hvad man har at forholde sig til.

En positiv hoppe - eller hingst - behøver efter vores mening ikke at være ensbetydende med, at de ikke skal være i avlen. Men det er vigtigt at have kendskab til status af både hoppe og hingst, da to positive bærere ikke skal sættes sammen. 
.
Vi kan ligeledes kun håbe - og kraftigt opfordre til - at alle hingste ejere - i såvel ind- som udland - viser ansvarlighed og får testet deres avlshingste. 

Flere hingste stationer har da også allerede været deres ansvar bevidste - og været åbne om resultatet. 

Vi ser frem til, at de øvrige følger eksemplet.

15/6 - 2018

Ude i det gode vejr for første gang - 12 timer gammel. Hingst e. Asgaards Ibiza - u. Havanna Byager (Hotline x Alabaster) Vi er meget tilfredse😀

15/6 - 2018

Så fik vi vores sorte hingsteføl efter Ibiza. 😀😀 Han er lige født og er meget kvik allerede.

13/6 - 2018

Ved kåringen hos Oldenburger Verband i dag var også en anden deltager fra vores hoppestamme ........nemlig den smukke sorte Fürstenball hoppe PERFECT FIRST SELFIE.

SELFIE er efter PETUNIA BYAGER f. 2007 (Dimaggio x Münchhausen x Davignon) - og dermed ud af samme hoppestamme som vores egen PAELLA BYAGER.

SELFIE er ejet og avlet af Mette Lodberg, som købte moderen PETUNIA BYAGER af os som føl. 

SELFIE opnåede også "Verbands Prämie" - et stort tillykke fra os til Mette Lodberg med det flotte resultat.

13/6 - 2018

Vores dejlige PAELLA BYAGER f. 13. juni 2014 fejrede sin fødselsdag i dag med en tur i byen - hun var nemlig til kåring hos det Tyske Oldenburger Verband.

PAELLA BYAGER e. Franklin - u. Pinje Byager (Michelangelo x Davignon x Pik König) indfriede alle vores forventninger - hun aflagde en flot rideprøve med bla. 8 i galop og ridelighed- og blev tildelt "Verbands Prämie".

Kåringen var generelt præget af et særdeles flot hold hopper. 
12 hopper blev fremstillet og alle opnåede præmiering. Det er en meget stor anerkendelse af de danske avlere og skabte glæde.

Stort tak til Team Karin Nissen og Jacquine Dupont for det flotte arbejde, som I har gjort med PAELLA. Vi kan varmt anbefale jer til andre. 

Også tak til HP Horses for at stille helt optimale faciliteter til rådighed for kåringen - og endda stille sulten med grill pølser og kaffe /kage til de mange fremmødte.

PAELLA BYAGER er nu kommet hjem og lukket på græs. Hun skal nyde tilværelsen og forberede sig på helt nye opgaver.......hun venter nemlig føl e. D'AVIE d. 22.3.2019.

29/5 - 2018

Paella Byager er i kyndige hænder på Frederiksværk Ridecenter, godt på vej til sadelkåring d.13/6 i Oldenburg Verband

25/5 - 2018

Dejlig dag  - vores Vb. Pr. St. PINA COLADA BYAGER (Sarkozy x Michelangelo x Davignon) er i dag scannet drægtig med den, i vores øjne, fantastisk talentfulde unghingst SPRINGBANK II. Det lykkedes i første forsøg - tusind tak til Dyrlæge Barbara Gungerich for det flotte arbejde og til Helgstrand Dressage for flot service.

14/5 - 2018

Elite og St. Pr. St. PARMA BYAGER (Soprano/Davignon) har igen en datter - Parfait d’Amour - der er blevet højt præmieret ved kåringen i det Tyske Oldenburger Forbund. Dejligt, når vores afkom klarer sig godt. PARMA BYAGER solgte vi på Oldenburger forbundets Eliteauktion i 2007, da hun var 4 år gammel - og hendes ejere J2L Dressage Horses har efterfølgende haft stor succes med hende. Stort tillykke til J2L Dressage Horses med det flotte resultat

10/5 - 2018


I nat kom årets første føl på Byager. Det var Familien Lacoppidan’s dejlige DH hoppe Bona’s Fair-Fionia, kaldet Fifi , der fik det smukkeste hoppe føl efter FRANKLIN. Det er hendes første føl og alt gik godt. Trine Lacoppidan var heldig at nå at komme - og fik sit livs oplevelse, at se sin hoppe fole. Fifi er 16 år og pensioneret fra dressursporten, hvor hun har gjort det flot med Julie Lacoppidan. (Fifi er efter Heslegaards Rubin / May Sherif/ Polarquist / Alexander). Stort tillykke til hele Fam. Lacoppidan

6/5 - 2018

Vores smukke 4 års hoppe PAELLA BYAGER (Franklin/Michelangelo/Davignon) er i dag scannet i fol med stortalentet og UVM finalist 2017 D’AVIE (Don Juan De Hus/Londonderry/Walt Disney I). Skønt, når det flasker sig i første forsøg. Tak til vores trofaste og dygtige dyrlæge Barbara Gungerich og super service fra Helgstrand Dressage Cool

St.Pr.St. SCARLETT 1995 - 2018

St.Pr.St. SCARLETT 1995 - 2018
I dag har vi sagt farvel til vores vidunderlige pony Scarlett
En tung og meget svær beslutning - men en rigtig beslutning. Scarlett har i den seneste tid desværre har haft det rigtig dårligt, og det var tid til at give hende fred.
Scarlett var hele familiens pony - og ganske særlig en af slagsen. Hun var en ener, med sin helt særlige karisma, smukke farve og charmerende udstråling, Tillige var hun en strålende dressurpony og fantastisk avlshoppe, som har givet os nogle skønne føl. 
Nogle heste kommer helt ind under huden på en - sådan en var Scarlett - .ikke bare en pony, men et kært medlem af familien.
Tak Scarlett, vi vil aldrig glemme dig.