BALOO BYAGER

BALOO BYAGER, f. 23/5 - 2009

Palomino hingst e. HILKENS BLACK DELIGHT & St.Pr.St. SCARLETT.

BALOO BYAGER blev "Årets Hingsteføl" i DSP reg. Sjælland. Han blev fremstillet til kåring i sportsponyforbundet Weser Ems, Vechta, Tyskland i November 2012, hvor han viste sig meget overbevisende. Han blev udnævt til præmiehingst, og gik på fløj i holdet af hingste født i 2009.

BALOO BYAGER blev kort efter solgt som dressurpony til familien Schwerking, Tyskland, og har vist lovende resultater. 

SLIBOWITZ BYAGER

SLIBOWITZ BYAGER, f. 28/6 - 2009

Brun hingst e. SARKOZY & PINJE BYAGER.

SLIBOWITZ BYAGER blev fremstillet til kåring i "Verband der Züchter des Oldenburger Pferdes", Vechta, Tyskland, i November 2011. Han blev udnævt til "Præmiehingst", fik opdrættermedalje i sølv og blev oprangeret som nr. 1d.

SLIBOWITZ BYAGER blev efterfølgende solgt på auktionen til Belgien, hvor han har bedækket i én sæson. Han er efterfølgende solgt til Holland, hvor han er dressurhest. 

(SLIBOWITZ er helbror til vores avlshoppe Vb.Pr.St PINA COLADA BYAGER - se "avlshopper" - http://www.stutteribyager.dk/427514041)

HALLA BYAGER

HALLA BYAGER, f. 9/6 - 2009

Brun hoppe e. B.H.HOTLINE & St.Pr.St. ALIKANTJE.

HALLA BYAGER er helsøster til vores avlshoppe HAVANNA BYAGER, født 2008, og halvsøster til Vb.Pr.St. ANIARA BYAGER, født 2012 (e. Fürstenball). 

HALLA BYAGER er solgt som dressurhest til Freja Kruize, og udviser stort talent. Hun har i 2015, og foråret 2016 været i L dressur med særdeles flotte resultater, og er nu godt på vej til at skulle debutere i M dressur. 

BELMANN BYAGER

BELMANN BYAGER, f. 3/7 - 2009.

Brun hingst e. BENNETON DREAM & PHILIPA BYAGER.