Vb.Pr.St. ANIARA BYAGER

Vb. Pr. St. ANIARA BYAGER er født den 6.7.2012. Hun måler 166 cm. i stang og er en ædel og harmonisk hoppe. Hun er særdeles velgående - dejlig elastisk og smidig - og har et ukompliceret sind. Hun blev fremstillet til kåring i juni 2015, hvor hun aflagde en rigtig god ride prøve og blev tildelt Verbands Prämie i Verband der Züchter des Oldenburger Pferdes.

ANIARA BYAGER er ud af en særdeles anerkendt og velkonsolideret hoppestamme.  Hendes mor er St. Pr. St. ALIKANTJE,  som  købte vi hos Fam. Baumgart, Verden, Tyskland.  St. Pr. St. ALIKANTJE aflagde en ride prøve i Hannover med 8 i gennemsnit og hun har givet nogle særdeles gode afkom.  Blandt ALIKANTJE’s senere afkom er de 3 helsøskende efter HOTLINE, nemlig:  HERTZREGENT f. 2007, S-dressurhest i Polen, HAVANNA BYAGER f. 2008, avlshoppe hos os, samt HALLA BYAGER f. 2009 der er dressurhest med flotte resultater i L og nu som 7 års skal debutere i M.  ANIARA BYAGER er ALIKANTJE’s sidste føl.

ANIARA BYAGER’S mormor er St. Pr. St. PIKANTJE, der som 3-års vandt Bundeschampionatet i dressur og ved flere skuer - både i Tyskland og udlandet - har stået på fløjen og repræsenteret Hannoveraner Forbundet på bedste vis.  St. Pr. St. PIKANTJE har i sin avlskarrierer fået 16 føl på 20 år. 

Oldemor er St. Pr. St.  LOMBARDEI, der er stamhoppe på Familien Baumgarts stutteri i Verden.

Morfar til ANIARA BYAGER er ALABASTER. Han vandt som 3-års Bundeschampionatet i dressur og har markeret sig særdeles godt som avlshingst hingst – som far til Grand Prix hesten APACHE OLD under Isabell Werth og avlshingsten ABANOS og som morfar til tophingsten DONNERBALL, der under Holga Finken har vist stort talent for dressur og blev nr. 2 til VM for ungheste 2005.

Far til ANIARA BYAGER er legendariske FÜRSTENBALL, der nærmest ikke behøver nogen nærmere præsentation.  FÜRSTENBALL var overlegen fløjhingst og vinder af 70-dages prøven, Haupt-præmiesiger, vinder af Bundeschampionatet og finalist ved VM for ungheste.  FÜRSTENBALL har i en alder af 10 år skrevet historie med sine fremragende præstationer. Hans afkom er stærkt eftertragtede og skaber jævnligt overskrifter i fagpressen og han har ved indgangen til 2016 hele 44 kårede sønner og et utal af højt præmiere hopper.  Også i sport markerer FÜRSTENBALL afkom sig med præstationer helt i top.  FÜRSTENBALL er en rigtig ”stempelhingst” der præger sine afkom fantastisk positivt, såvel i eksteriør som interiør -  ANIARA BYAGER er ingen undtagelse!

I ANIARA BYAGER’S hoppestamme er en række af fremragende afkom. Sportsheste som WELTMAUS (e. Weltmeyer) under Victoria Max Theurer, Østrig samt ALLERBESTE (e. Alabaster), der flere gange er placeret i Bundeschampionatet under Hannes Baumgart. Også på den avlsmæssige side har stammen markeret sig – bl.a. med 5 kårede hingste herunder WELTREGENT H (e. Weltmeyer) der selv går S-dressur.

Afkom:

2016, ANIARA BYAGER, hoppe e. Buckingham.

 

Stamtavle:

F: Fürstenball

FF: Fürst Heinrich

FFF: Florastan

FFM: Dawina

FM: St.Pr. Maradonna

FMF: Donnerhall

FMM: St.Pr. Marella

M: St.Pr.St. Alikantje

MF: Alabaster

MF: Akzent

MFM: Waleska

MM: St.Pr. Pikantje

MMF: Pik Bube I

MMM: St.Pr. Lombardei

Foto: Horsenews.dk

Foto: Horsenews.dk