St.Pr.St. Scarlett

December 2007:

 • St. Pr. St. SCARLETT indkøbt til Byager – vi fandt, efter lang tids søgen – denne super dejlige ponyhoppe i Tyskland, hende måtte vi bare eje til vores stutteri og hun er samtidig så nem at omgåes, at vore børn Mads & Ida også sagtens kan ”tumle” hende. Mere info under avlshopper.
 • PETUNIA BYAGER (e. DIMAGGIO & PAPAYA BYAGER) rejste til sit nye hjem i Haslev – alt på køreturen gik rigtig fint og hun trives godt i sit nye hjem. Held & lykke til Mette & famile med en dejlig plag.
 • Vi har solgt PAPAYA BYAGER (e. MÜNCHAUSEN - DAVINGNON) til Jonna Andersen & Jørgen Christensen i Fakse. Vi ønsker Jonna & Jørgen alt mulig held & lykke med hende – hun er en super dejlig hoppe.

November 2007:

 • Ultimo November drog vi som så mange andre år til Vechta – Oldenburg Verbands Hingstekåring – vi mødes altid dernede med mange gode Danske & udenlandske hestevenner. Vi så mange flotte & lovende unghingste og havde nogle dejlige dage i gode venners lag.

Oktober 2007:

 • 4-5 Oktober drog vi til Eliteauktionen i Vechta, Tyskland - vores PARMA BYAGER var katalog nr. 48 – det var en MEGET nervepirrende oplevelse at have en hest med på auktion, men alt gik som vi ønskede det – vi fik et godt bud på PARMA BYAGER og hun skal fremover være dressurhest i en Tysk Dressurstald ved Rastede.

Petunia Byager

September 2007:

 • Vi har solgt PETUNIA BYAGER til Mette Lodberg & famile, de bor i Haslev. Vi er sikre på, at Mette vil passe godt på vores PETUNIA og ønsker hende held & Lykke. Hun bliver dog stående her i stalden sammen med hendes mor indtil Dec. Måned.

August 2007:

 • Hele familien har været til VM for ungheste i Verden – et fantastisk spændende ridestævne, hvor man kan se alt, lige fra 3-års heste til Grand Prix klasser på internationalt niveau. Vi havde 3 dejlige dage dernede sammen med mange af vore gode hestevenner.

Petunia Byager

Juli 2007:

 • Så kom hun endelig – PETUNIA BYAGER - årets sidste føl kom til verden den 2. Juli. Mor er PAPAYA BYAGER (MÜNCHAUSEN/DAVINGNON). Far er den tyske stjernehingst DIMAGGIO (DON PRIMERO/World Cup I). Det bliver spændende og følge dette dejlige hoppeføl's udvikling i de kommende måneder.

Masterpiece Byager

Juni 2007:

 • MASTERPIECE BYAGER (e. MASTER & PAPAYA) er solgt til Josefine Malmkjær, Græsted. Tillykke til Josefine med denne dejlige sorte hingst!
 • St.Pr.St. PARMA BYAGER blev udtaget til Oldenburg verbands Eliteauktion i Oktober 2007 – det bliver spændende at komme til auktion i Tyskland til Oktober. Nu følger så den intensive træning op til auktionen. Der skal tages foto's til auktionskataloget og hun skal møde til forskellige dressurprøver, hvor der også bliver optaget noget video af hende i arbejde med rytter. Den sidste måned inden auktionen skal hus stå opstaldet i Auktionsstalden i Vechta. Der rides hun af én af Oldenburg forbundets auktionsryttere. Interesserede købere kan på fastsatte datoer komme og afprøve alle auktionshestene.

Dahlia Byager

Maj 2007:

 • MERMAID'S DREAM folede den 15/5 – et dejligt rødt hoppeføl – DAHLIA BYAGER- e. BØGEGÅRDENS LAURINO. Hun er heldigvis frisk og meget kæk – et rigtig lovende føl!

April 2007:

 • PINJE BYAGER folede den 27. April og fik et dejligt brunt hingsteføl e. ROSENTANZ, desværre mistede vi føllet kun 2 døgn gammel.

Marts 2007:

 • St.Pr.st. PARMA BYAGER (e. SOPRANO/DAVINGNON) er sat i ridning hos vor gode kontakt i Tyskland, Johannes Westendarp, Wallenhorst. Det er med henblik på salg, at vi har kørt hende til Tyskland.

Januar 2007:

 • Endelig er vi ved at være på plads i vores nu ombyggede stuehus - alt er blevet til store rum, lyst og venligt - lige som vi havde ønsket det. Det har været et langt ½ år - vi har boet 4 personer i en skurvogn på 48 m2 - så der var ikke for meget plads. Alt indmad i huset har været ude og vi har totaltrenoveret huset indvendig.