MERMAID'S DREAM

November 2005:

Ny avlshoppe!

 • MERMAID’S DREAM f. 1997, sort, 168 cm. (e. DREAM OF HEIDELBERG/SOREL/DIAMOND-ARSENAL) er kommet til vores stald. MERMAID’S DREAM har været dressurhest under 18-årige Sarah Krasnik og målet var, at de skulle deltage i DM for Young Riders. Desværre har en skade sat hende ud af spillet som ridehest og Helle Krasnik tog derfor kontakt til os for at høre, om vi ville overtage MERMAID’S DREAM som avlshoppe. En beslutning, der ikke var svær at træffe! Hun er en hoppe med nogle rigtig gode avlsegenskaber - storrammet, muskuløs, udtryksfuld og en bevægelse fuld af kraft, takt og smidighed - og så har hun vist et udpræget talent som dressurhest! MERMAID’S DREAM blev fremstillet ved DV’s efterkåring i oktober måned, hvor hun blev kåret Hovedstambogen og gik som nr. 2 i holdet for 5-års og ældre hopper. Vi har efterfølgende frem- stillet hende til kåring i det Tyske Oldenborg Forbund, hvor hun ligeledes blev kåret i Hoved-stambogen. Vi er dybt taknemmelige for den tillid, som Sarah og Helle har vist os - og glæder os til det fremtidige avlsarbejde med MERMAID’S DREAM. 
 • PINJE BYAGER f. 2002 (e. MICHELANGELO & PAPRIKA) er blevet kåret i Hovedstambogen i det Tyske Oldenborg Forbund.

PINJE BYAGER

Oktober 2005:

 • MONDIVA BYAGER f. 1998 (e. RAGAZZO & MONIKA DYBVADHOLM) er solgt som avlshoppe til Annette Gullev Lund, Nr. Alslev. MONDIVA BYAGER er født hos os og har på 4-avlsår givet os 4 døtre. De to ældste – e. hhv. MÜNCHAUSEN og RUBIN ROYAL - er solgt, men vi har sikret stammen med hendes lovende døtre: MADEIRA BYAGER f. 2004 e. B.H. SOPRANO og MIA ROSA BYAGER f. 2005 e. ROSENTANZ . Vi er sikre på, at MONDIVA vil få det som ”blommen i æg” – og vi ønsker Annette alt mulig held & lykke med det fremtidige avlsarbejde.
 • PINJE BYAGER f. 2002 (e. MICHELANGELO & PAPRIKA) er blevet tilredet. PINJE BYAGER skulle have været tilredet allerede i foråret, men en kodeledsforvridning satte en stopper for den plan. Hun blev derfor taget ud af alt arbejde og vores planer om at stille hende til kåring blev droppet, da vi gerne vil sikre os, at hun blev fuldt restitueret, før hun kom i arbejde igen. PINJE BYAGER har derefter gået på græs frem til september måned , hvor vi satte hende forsigtig i arbejde igen og den 15. september kom hun til Martin Holfelt for at blive tilredet. På billedet ses hun under Martin efter 4 ugers ridning. Hun er nu hjemme igen og stiller efterkåring i det Tyske Oldenborg Forbund i November 2005. PINJE BYAGER er drægtig v. ROSENTANZ og forventes at fole i april 2006.

MOSCHINO BYAGER

September 2005:

 • MOSCHINO BYAGER f. 2001 (e. B.H. DON SCHUFRO & MONIKA DYBVADHOLM) opnåede en placering som nr. 6 ved Egnethedstesten den 24.9. MOSCHINO opnåede bl.a. 8.5 i trav, kapacitet og ridelighed. Tillykke til ejeren Eva Kannegaard, Stutteri Svendsbjerg samt Anja Moa Petersen som dygtigt fremviste MOSCHINO.

MIA ROSA BYAGER

August 2005:

 • MIA ROSA BYAGER (e. ROSENTANZ & MONDIVA BYAGER) opnåede Ærespræmie og Fløjplads ved Følskuet i Region 1.

MONDEA BYAGER

Juli 2005:

 • Tillykke til Karin Henningsen med MONDEA BYAGER (e. MÜNCHAUSEN & MONDIVA BYAGER) som stillede til kåring og opnåede sit ”R” (DS) med en flot rideprøve med et samlet resultat på 767 point. MONDEA blev dygtigt fremvist af Mette Rasmussen. MONDEA holder nu en velfortjent sommerferie indtil efteråret, hvor Karin fortsætter den videre uddannelse af hende som dressurhest. 
 • Tillykke til Mette Friis med købet af MINOGUE BYAGER f. 2003 (e. RUBIN ROYAL & MONDIVA BYAGER). MINOGUE skal være Mette’s kommende dressurhest og vi ønsker dem held og lykke fremover! 

MIA ROSA BYAGER

Juni 2005:

 • MONDIVA BYAGER folede den 25. juni. Et hoppeføl - MIA ROSA BYAGER – e. ROSENTANZ.
 • KARAMI "R" foldede den 11. juni. Et hingsteføl - KAIRO BYAGER- e. B.H. ARMANO.
 • Tillykke til Eva Kannegård fra Stutteri Svendsbjerg med MOCHINO BYAGER (e. B.H. DON SCHUFRO & MONIKA DYBVADHOLM). MOCHINO BYAGER kvalificerede sig til mellemrunden i 4-års DSA-Dressurchampionatet med en samlet sum på 8,0 og blev nr. 2 i kvalifikationsklassen, dygtigt fremvist af Anja Moa Pedersen. Eva købte MOCHINO af os, da han var 10 mdr. gammel.


Maj 2005:

 • Tillykke til Linda Pfingstl Aasted med købet af MC CARTNEY BYAGER f. 2003 (e. CARPENTER & MONIKA DYBVADHOLM). MC CARTNEY skal være Linda’s kommende dressurhest.. Linda er i forvejen MONPEZAT BYAGER f. 1997 (e. RAGAZZO & MONIKA DYBVADHOLM). Vi ønsker Linda held og lykke fremover med hestene!
 • KARAMI "R"'s halvsøster KALINKA "R" f. 1999 (e. GRIBALDI & KARINA) bliver nr. 2 i 2. kvalifikationsklasse til Københavns Mesterskabet i dressur. KALINKA ejes og rides af Thomas Lindegaard. Opdrætter: Leif Ryesgaard.


Marts 2005:

 • Årets første føl er kommet til verden på Byager! PAPAYA BYAGER folede den 29.3. PHILIPA BYAGER e. SAN REMO.


Februar 2005:

 • KARAMI "R"'s halvsøster KALINKA "R" f. 1999 (e. GRIBALDI & KARINA) debuterer i LA6 med en sejr. Klassen er 1. kvalifikation til Københavns Mesterskabet. KALINKA ejes og rides af Thomas Lindegaard. Opdrætter: Leif Ryesgaard.


Januar 2005:

 • KARAMI "R"'s halvsøster KALINKA "R" f. 1999 (e. GRIBALDI & KARINA) debuterer med i LA4 med en sejr. KALINKA ejes og rides af Thomas Lindegaard. Opdrætter: Leif Ryesgaard.