Oktober 2006: 

  • MOSCHINO BYAGER (e. B.H. DON SCHUFRO & MONIKA DYBVADHOLM) har kvalificeret sig til Finalen i 5-års Dressur Championatet, som afvikles på Vilhelmsborg den 11-12 november 2006.

September 2006: 

  • MOSCHINO BYAGER (e. B.H. DON SCHUFRO & MONIKA DYBVADHOLM) har den 4. September kvalificeret sig til Mellemrunden i Dressur Championatet for 5-års heste. MOSCHINO BYAGER blev dygtigt fremvist af Sidsel Johansen, som kun har redet ham i en uge. MOSCHINO BYAGER ejes af Eva Kannegaard, Stutteri Svendsbjerg. 5-års kvalifikationen blev vundet af SMARTIES (e. GRIBALDI) Denne hest er et barnebarn af MONIKA DYBVADHOLM'S søster SACHALIN (e. IBUKUS). SMARTIES blev redet af Michael Søgaard og opnåede hele 9,26 point. SMARTIES er opdrættet/ejet af Helle Kristiansen, Græsted. I 4-års Championatet kvalificerede MISS SCHOFRO sig til Mellemrunden. Denne hest er et barnebarn af MONIKA DYBVADHOLM, idet hun er efter MONIKA'S datter MEDEA (MAGO XX). Som navnet antyder, er faderen også her B.H. DON SCHUFRO. MISS SCHOFRO er ejet og opdrættet af Kate Pihl, Tåstrup og blev redet af Morten Nidløse.

KAPAU BYAGER

August 2006: 

  • Ved Trakener Avlsforbundets Eliteskue på Broholm den 19-20 august blev KAPAU BYAGER placeret som en flot nr. 3 i Finalen i Trakehner Championatet for 4-års heste. KAPAU BYAGER blev tilredet for blot 4 måneder siden, så vi synes, at det er en flot præstation af hans ejer/rytter Lene Lindegaard. KAPAU BYAGER er efter MÜNCHAUSEN og KARAMI "R".

MASTERPICE BYAGER

Juni 2006:

  • MASTERPICE BYAGER kom til verden den 16.6.2006. Et herligt ædelt sort hingstføl efter Grand Prix hingsten MASTER og PAPAYA BYAGER.

PARMA BYAGER til rideprøven.

Maj 2006: 

  • PARMA BYAGER f. 2003 (e. SOPRANO/DAVIGNON/PIK KÖNIG) aflagde den 11. maj en fremragende rideprøve i Vechta, Tyskland. På baggrund af hendes prøveresultat er hun udnævnt til ”Staatspræmie Stute” og udtaget til Eliteskuet i Rastede. Af hele årgangen 3-års hopper er udnævnt ca. 100 Staatspræmie hopper og heraf er kun udtaget 45 hopper til Eliteskuet . Vi er derfor både glade og stolte over PARMA. Desværre ligger terminen for Eliteskuet sent i år. Det plejer at være i Juni mdr. men i år er det rykket til slutningen af Juli. Vi har derfor besluttet, at PARMA ikke bliver fremvist til Eliteskuet. Hun har været i træning siden ultimo Januar, og har gjort det fremragende. Vi synes derfor, at hun fortjener at komme på græs nu og holde helt fri. Hun er er ved at blive ifolet med DIMAGGIO (DON PRIMERO – World Cup I). DIMAGGIO vandt Verdensmesterskabet for 5-års i 2000 og er efter en tid i England som dressurhest nu tilbage i Tyskland, hvor han står på Gestüt Vorverk.
  • MADEIRA BYAGER f. 2003 (e. SOPRANO/RAGAZZO/ALLEGRO) er solgt til Dorthe og Morten Schmidt i Rønnede. Vi ønsker dem alt mulig held og lykke med hende fremover.

 

PARMA BYAGER

April 2006:

  • PRIMULA BYAGER kom til verden den 21. april. Hun er efter ROSENTANZ og PINJE BYAGER (e. MICHELANGELO/DAVIGNON/PIK KÖNIG).
  • PARMA BYAGER f. 2003 (e. SOPRANO/DAVIGNON/PIK KÖNIG) er ved kåring i det Tyske Oldenborg Forbund blevet kåret i Hovedstambogen. Samtidig blev hun udtaget til Rideprøve i Vechta som finder sted i Maj måned. Af årgangens Hovedstambogshopper udtages den bedste tredjedel til en særlig Rideprøve, så vi glæder os over denne udtagelse.

Januar 2006:

  • Vi har kørt PARMA BYAGER f. 2003 (e. SOPRANO/DAVIGNON/PIK KÖNIG) til Tyskland, hvor hun skal i træning hos Felix Tiemann, med henblik på kåring i det Tyske Oldenborg Forbund. Felix Tiemann har stor rutine og har bla. baggrund som auktionsrytter hos Det Tyske Oldenborgforbund. Han har nu nedsat sig som selvstændig og har bygget et nyt anlæg ved sit hjem, som ligger ca. 20 km. syd for Vechta.